BNG Bank verlengt contract Centric met tien jaar

Op de foto v.l.n.r.: Robert Jan Prins (directeur Centric FSS), Reinier van Woerden (directeur BNG Bank), John Reichardt (lid Raad van Bestuur BNG Bank) en Karim Henkens (ceo Centric).

BNG Bank heeft het contract met Centric Financial Solutions & Services voor tien jaar verlengd. Centric verricht alle betalingsverkeerprocessen van BNG Bank, inclusief het beheer van de onderliggende infrastructuur en alle ict-diensten ter ondersteuning van het betalingsverkeer. Daarnaast beheert Centric alle overige bedrijfskritische applicaties en systemen van de bank, van hosting tot en met de werkplekinfrastructuur en kantoorautomatisering voor de circa driehonderd medewerkers van BNG Bank.

Reinier van Woerden, directeur BNG Bank, stelt dat Centric zich de achterliggende jaren een betrouwbare dienstverlener heeft betoond. 'Na een degelijk selectieproces is BNG Bank ervan overtuigd dat Centric ook voor de komende jaren een betrouwbare partner op het terrein van betalingsverkeer en it voor de bank is.'

Robert Jan Prins, directeur Centric FSS, zegt trots te zijn op de verlenging. 'Met een zich continu innoverende en flexibele dienstverlening, op basis van een pay per use-model, en het hoogste niveau van assurance zal ons partnership zich de komende tien jaar nog verder versterken.'

BNG

Bank Nederlandse Gemeenten (BNG) is de bank van en voor overheden en voor instellingen met een maatschappelijk belang. De financiële diensten van de bank omvatten kredietverlening, advies, betalingsverkeer, elektronisch bankieren en vermogensbeheer en gebiedsontwikkeling. BNG Bank participeert ook in publiek-private samenwerking. De aandeelhouders van de bank zijn uitsluitend overheden. De Staat is houder van de helft van de aandelen, de andere helft is in handen van gemeenten, provincies en een hoogheemraadschap.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-29T17:11:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.