Shell kiest opnieuw voor inhuur Centric

Oliemaatschappij Shell heeft het contract met Centric als voorkeursleverancier voor het inhuren van ict- en non-ict specialisten verlengd tot 31 december 2018. Het huidige contract zou dit jaar aflopen.

Centric is al achttien jaar actief binnen Shell op het gebied van accounting & financiën, personeelszaken en projectmanagement (non-it/non-technical). Sinds 2013 is Centric ook actief als leverancier van diensten op het gebied van it, informatiemanagment, inkoop, klantenservice en communicatie & marketing.

Robert de Groot, senior account manager bij Centric: ‘We zijn natuurlijk erg blij dat Shell weer voor Centric kiest. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om ons businessmodel naar een hoger plan te tillen. Onze diensten sluiten hierdoor nog beter aan op de eisen en behoeften van Shell. Inzet van onze ervaren medewerkers heeft geleid tot aantoonbare kwaliteitsverbeteringen en kostenreducties binnen de Shell-organisatie.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-21T17:25:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.