Univé besteedt beheer Level7 uit aan 4IT

4IT Professionals gaat voor verzekeraar Univé het functioneel en technisch applicatiebeheer van het backofficesysteem Level7 uitvoeren. Bij Univé is uitbesteding een speerpunt in het it-beleid. Level7 is een systeem van leverancier CCS. Univé heeft op basis van de ingediende voorstellen van 4IT Professionals en CCS gekozen voor 4IT.

In het op Progress gebaseerde backofficesysteem Level7 worden onder andere de derdenportefeuille en de volmachten geregistreerd van de regionale Univé’s. Over contractduur en –waarde doen partijen geen mededelingen. Wel meldt 4IT dat het de activiteiten met een resultaatverplichting uitvoert.

4IT Professionals is een detachering- en kennisorganisatie, gespecialiseerd in functioneel beheer, ontwikkeling en testen. Het gaat zich nu ook richten op het sourcen van functioneel beheer en het managen van projecten. 4IT Professionals werkt vanuit de vestigingen Zwolle en Arnhem.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-11T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.