CGI beheert cloudplatform Salesforce van Engie

Energieleverancier Engie gaat samenwerken met CGI. De ict-dienstverlener neemt het beheer van Engie’s eigen cloudplatform, gebaseerd op Salesforce, over en gaat de huidige applicaties - zowel interne als voor klanten - in Salesforce.com verder ontwikkelen en onderhouden. Het beheer vindt plaats vanuit België; in combinatie met nearshore-ondersteuning vanuit Portugal voor de ontwikkeling van de applicatie.

Engie is een van oorsprong een Franse energieleverancier en heeft ook vestigingen in Nederland, onder andere het onderdeel Engie Services (voorheen Cofely) dat technische diensten verleent en datacenters exploiteert.

Bij de groeiambities van dit bedrijf hoort een cloudplatform waarmee snel applicaties ontwikkeld en aan de steeds veranderende behoeften aangepast kunnen worden, stelt Engie. Het concern koos een paar jaar geleden voor Salesforce, maar schakelt nu een ict-specialist bij voor de verdere ontwikkeling en ondersteuning.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-07T11:12:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.