Open Line verzorgt ICT-infrastructuur ProfCore

De Limburgse projectorganisatie ProfCore Group besteedt de centrale ict-infrastructuur uit aan ict-dienstverlener Open Line. In de praktijk betekent dit dat Open Line een clouddienst voor de onderneming verzorgt vanuit het eigen datacenter.

Bart Vringer, directeur ProfCore Group: ‘Vanwege de snelle groei en ontwikkelingen binnen de ict heeft ProfCore besloten de ict-infrastructuur uit te besteden.' Open Line tekent zowel voor de verantwoordelijkheid voor het eigendom van de ict-infrastructuur als het technisch beheer.

Open Line is gevestigd op Maastricht Airport en richt zich op het ontwerpen en beheren van ict-infrastructuren en cloudoplossingen. Er werken honderdvijftig medewerkers. Het bedrijf, opgericht in 2002, beschikt over twee Tier3-datacenters die dubbel ontsloten zijn Het bedrijf verleent met name ict-diensten aan het mkb, zorginstellingen en gemeenten.

De ProfCore Group is opgericht in 1998 en levert vakmensen aan logistieke en industriële bedrijven. Bij de organisatie werken ruim vijfhonderd medewerkers. Momenteel heeft ProfCore vestigingen in Geleen, Weert, Venlo, Eindhoven en Düsseldorf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-28T11:10:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.