Bouwbedrijf Fluor besteedt printdiensten uit aan Xerox

Fluor besteedt printingdiensten uit aan Xerox

Raymond Heerschop, IT- & Facility-manager (links) en Jeroen van Baekel, manager Office Services (rechts) van Fluor.

Bouwbedrijf Fluor Nederland kiest ervoor de printdiensten onder te brengen bij Xerox. Het betreft de decentrale printvoorzieningen, centrale reprodiensten, grafische vormgeving en postkamer-activiteiten. Xerox neemt bovendien de acht betrokken medewerkers van de huidige leverancier Canon in dienst. Het gaat om een vijfjarig contract.

Fluor zegt met twaalf jaar met plezier te hebben samengewerkt met de huidige leverancier maar wilde na zo'n lange periode de printmogelijkheden opnieuw in kaart brengen. Het bouwconcern schreef daarom een nieuwe tender uit, bedoeld om 'een flexibele partner die voortdurend werkt aan innovatie' te vinden. 

Xerox kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. 'Xerox heeft gedurende de tender laten zien dat het bedrijf waarde hecht aan het flexibel ondersteunen van zijn partners,' aldus Jeroen van Baekel, manager Office Services bij Fluor. Ook maakte het bedrijf in zijn ogen indruk met hun activiteiten op het gebied van productontwikkeling.

Volgens Raymond Heerschop, IT- & facility-manager bij Fluor, is de overgang naar Xerox-apparatuur naadloos verlopen. Verder stelt hij dat het printen bij elke willekeurige printer, scan-to-email en mobile print - het printen via een mobiel apparaat (tablet/laptop) - positief ontvangen is door de medewerkers en gasten van het bedrijf. 

Fluor Nederland is onderdeel van het Amerikaanse ingenieurs- en bouwbedrijf Fluor. Dit concern nam recent het Nederlandse technologiebedrijf Stork over dat als aparte dochtermaatschappij actief is. Het contract met Xerox heeft overigens geen betrekking op Stork.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-07T11:56:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.