Managed hosting door True

Syntrus Achmea RE&F besteedt IT uit aan Centric

 

Syntrus Achmea Real Estate & Finance (RE&F) gaat een deel van de it-activiteiten uitbesteden aan Centric. Het betreft het beheer van de werkplekken en de it-infrastructuur (netwerk, servers, storage en databases). De vastgoedinvesteerder verwacht met de uitbesteding op de kosten te besparen en sneller vernieuwingen door te voeren.

Het betreft een contract van drie jaar met optionele verlengingen. De overgang start in het derde kwartaal van dit jaar. De uitbesteding vindt plaats zonder gedwongen ontslagen. Nu nog werkt Syntrus Achmea RE&F met tijdelijk ingehuurde ict'ers.

'Werkplekken en infrastructuurvoorzieningen zijn in het hedendaagse it-landschap een commodity geworden', zegt interim bestuursvoorzitter George Dröge van Syntrus Achmea RE&F. 'Een externe leverancier kan daarin meer waarde toevoegen dan de eigen organisatie. Wij richten de focus op de primaire bedrijfsapplicaties voor onze vastgoed- en hypotheekportefeuilles. Het tempo waarin we op dit vlak innoveren, willen we de komende jaren verder opvoeren.'

Syntrus Achmea RE&F is sinds 1 januari 2015 een aparte entiteit binnen Achmea. Centric haalde eerder dit jaar een business process outsourcing (bpo)-contract binnen bij een andere entiteit: Syntrus Achmea Pensioenbeheer. Beide opdrachten staan los van elkaar. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6042012). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Centric
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×