NVZ kiest VX Company als ICT-beheerder

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) heeft na een selectietraject VX Company Managed Services als ict-beheerpartner gekozen. Overeengekomen is dat de ict-dienstverlener uit Baarn het werkplekconcept Smart@Office bij de NVZ invoert. Het concept is gebaseerd op Microsoft Office 365.

De NVZ had Office 365 in huis maar maakte daar amper gebruik van. Met de inzet van Smart@Office-concept van VX en de daarbij op de eindgebruikers afgestemde trainingen verwacht de vereniging tot een goede samenwerking, kennisdeling en informatievergaring te komen.

De NVZ krijgt een werkomgeving waarin de 65 medewerkers via een overzichtelijk dashboard direct toegang hebben tot informatie over bijvoorbeeld de leden van de NVZ, projecten, applicaties en nieuws, en gezamenlijk kunnen werken aan documenten.

Het dagelijks beheer en de gebruikersondersteuning van deze werkomgeving heeft de vereniging in handen gelegd van VX Company Managed Services. De NVZ selecteerde de ict-dienstverlener na een aanbestedingstraject waarbij onder andere Outsourcing Hub werd ingeschakeld om uit de vele aanbieders een voorselectie te maken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-17T09:37:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.