Infosys opent nieuw kantoor in WTC Amsterdam

Opening

Het Indiase ict-concern Infosys neemt vanmiddag een nieuw kantoor in de WTC-Toren aan de Amsterdamse Zuid-as in gebruik. De feestelijke opening vindt plaats in het bijzijn van Kajsa Ollongren, de locoburgemeester van Amsterdam, en de ambassadeur van India. De vleugel op de zevende verdieping van het I-gebouw is bedoeld voor de verkoop- en marketingorganisatie van Infosys.

Infosys was al met dit team gehuisvest in het WTC, maar groeide uit zijn jasje en heeft nu een ander deel van het kantorenpand afgehuurd en ingericht als flexibele werkplekomgeving. De ict-dienstverlener, waar in Nederland elfhonderd man werken, beschikt ook nog over twee ontwikkelcentra in Eindhoven en Utrecht.

Het Indiase bedrijf is sinds 2002 actief op de Nederlandse markt. Roshan Shetty, landenmanager van Infosys Nederland en tevens hoofd Financial Services Benelux, Duitsland & Scandinavië, Nordics, claimt dat zijn bedrijf elk jaar nog is gegroeid en met zo'n 20 procent in de afgelopen vier jaar.

Het bedrijf bedient klanten in diverse segmenten, zoals industrie, banken en verzekeraars, detailhandel, het nutswezen en de communicatiesector. Bekende klanten zijn Philips, ABN Amro, ASR, Essent en TNT.

Volgens Shetty liggen er voldoende groeimogelijkheden op de Nederlandse markt. Niet alleen middels reguliere uitbesteding maar ook door it-moderniseringsopdrachten. 'Wij onderscheiden ons van oudsher door gebruik te maken van nieuwe technologie; met machine learning, big data-analyses en kunstmatige intelligentie zijn wij al jaren bezig. Daardoor kunnen we klanten op dit soort vlakken nu al toegevoegde waarde bieden.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-06T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.