T-Systems Nederland verhuist naar Utrecht

Het kantorengebouw 'Life' op bedrijfsterrein Papendorp in Utrecht.

T-Systems verhuist zijn hoofdkantoor in Nederland van Vianen naar het bedrijventerrein Papendorp in Utrecht. Het nieuwe onderkomen is een moderner pand dat volgens de automatiseerder betere mogelijkheden biedt om agile te werken. Ook richt T-Systems er een innovatiecentrum in. De verhuizing vindt eind dit jaar of begin 2019 plaats.

Het nieuwe pand wordt de standplaats voor een kleine tweehonderd medewerkers van T-Systems. 'Wij hebben voor dit pand gekozen vanwege de moderne insteek van het gebouw, de aanwezige gebouwvoorzieningen en de goede zichtlocatie langs zowel de A2 als de A12', laat een zegsvrouw weten.

Het nieuwe kantoorpand bevindt zich aan de Van Deventerlaan 31-51 in Utrecht, op Papendorp. Het pand is sinds vorig jaar in handen van een joint venture van APF International en Angelo Gorden. Die vastgoedbeheerders richten het gebouw opnieuw in voor verhuur aan zowel grote als kleine organisaties. Per augustus 2018 zijn de werkzaamheden en opent Life, zoals het kantoorconcept heet, zijn deuren.

Innovatiecentrum

T-Systems heeft een langjarige huurovereenkomst met deze joint venture getekend voor ruim 2300 m² vloeroppervlak (een deel van het pand). De verhuizing staat gepland voor eind december 2018 of begin januari 2019. Het bedrijf heeft onder meer nog tijd nodig om het innovatiecentrum in te richten.

Het Duitse ict-concern heeft in Nederland ook nog vestigingen in Den Haag (het Shell-account) en Heerlen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-04T08:30:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.