Headfirst blijft externe ict’ers Nuon leveren

Headfirst uit Hoofddorp blijft externe ict’ers voor energieleverancier Nuon leveren. Het verzorgt de zoektocht naar externe professionals, de contractering en facturatie. Daarvoor hebben de partijen een raamovereenkomst getekend met een looptijd van twee jaar. Deze kan maximaal twee keer met twee jaar verlengd worden.

Headfirst werd al in 2004 door Nuon gekozen voor de inhuur van externe ict’ers. Sinds juni 2015 zijn daar ook professionals met financiële-, hr-, commerciële-, technische-, juridische-, inkoop- en projectmanagementexpertise aan toegevoegd.

De partijen maken nu bekend wederom een raamcontract te ondertekenen voor de inhuur van externe professional. Volgens de energieleverancier bood de intermediair uit Hoofddorp de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Het contract gaat in totaal om de inhuur van honderden externe professionals, waarvan ongeveer 80 procent als it’er of met een it-gerelateerde functie. De it-functies betreffen voornamelijk applicatie consultants (.Net, Java, Biztalk, Siebel en SAP), business intelligence (bi)-consultants, engineers/developers en projectmanagers.

De ingehuurde ict’ers gaan voornamelijk aan de slag in Amsterdam, maar enkele professionals zijn werkzaam op de overige locaties van Nuon.

Headfirst

Headfirst is onderdeel van Headfirst Source Group. Het moederbedrijf is gespecialiseerd in de inhuur van externe professionals. Het claimt dat dagelijks zo’n vijfduizend professionals bij ruim honderd opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg werken. Dit is goed voor een jaaromzet van vijfhonderd miljoen euro. Andere onderdelen van de groep zijn Source, Proud Company en Designated Professionals.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-23T10:55:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.