Waterschapsbank breekt bpo-contract Centric open

Verlenging tot 2026

De Nederlandse Waterschapsbank (NWB) heeft het contract met Centric Financial Solutions & Services verlengd tot 2026. Centric verricht al bijna tien jaar de betalingsverkeerprocessen voor NWB Bank, inclusief het beheer van de onderliggende infrastructuur.

De komende periode gaat Centric het betalingsverkeerplatform van NWB upgraden om het daarmee klaar te maken voor Instant Payments en de invoering van de PSD2-wetgeving. Volgens planning gaat het volledig vernieuwde platform begin 2019 live.

Lidwin van Velden, directievoorzitter van de NWB Bank: 'Uit de contractverlenging blijkt dat wij tevreden zijn over de dienstverlening door Centric en dat wij vertrouwen hebben in een voortzetting van de goede samenwerking. Door de samenwerking met Centric blijven we aangehaakt op alle ontwikkelingen in het betalingsverkeer en zijn wij klaar voor de toekomst.'

Bpo-contract

De Nederlandse Waterschapsbank richt zich exclusief op de Nederlandse publieke sector. De bank bedient met name decentrale overheden (waterschappen, gemeenten en provincies) en instellingen onder garantie van (decentrale) overheden, zoals woningbouwcorporaties en zorginstellingen.

Centric nam in 2009 de business process outsourcing (bpo)-tak van Ordina over. De NWB was een van de klanten die meegingen naar Centric en klant bleven. In 2013 werd het contract verlengd tot 2020. Deze overeenkomst is nu opengebroken en verlengd tot 2026.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-20T09:11:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.