Quint lijft it-implementator Paphos Group in

Puzzel

Quint Wellington Redwood uit Amstelveen heeft zijn oog laten vallen op de Paphos Group. Dit is een it-dienstverlener, gespecialiseerd in implementatie en beheer van software van Servicenow, Appdynamics, Xebialabs en Micro Focus. Bij het bedrijf uit Amsterdam werken een man of tachtig. Via deze overname breidt Quint zijn it-dienstverlening van advisering en opleidingen uit met technische it-vaardigheden.

Met de inlijving van Paphos haalt Quint kennis binnen op het gebied van it-servicemanagement, de automatisering van it ('It for It') en Devops. Ook kan het adviesbureau naast de advisering over en begeleiding van it-projecten voortaan de uitvoerende werkzaamheden op het gebied van implementatie en beheer op zich nemen.

Bij Quint Wellington Redwood werken ruim tweehonderd medewerkers. Inclusief die van Paphos, verspreid over kantoren in Amsterdam en Groningen, komt het personeelsbestand uit boven de driehonderd. De twee eigenaren van Paphos worden mede-aandeelhouder van Quint.

Volgens Maurice Boon, algemeen directeur van Quint, vindt de levering van onderliggende it-diensten in digitaliseringsprojecten steeds meer geautomatiseerd plaats in de vorm van Devops en IT for IT. Om klanten beter van dienst te zijn wil het adviesbureau nu ook deze vorm van it-dienstverlening aanbieden.

Paphos wordt het Quint Technology-stuk binnen de Quint Groep. Of de naam Paphos ook wordt veranderd in Quint Technology zal de tijd uitwijzen; het is geen verplichting, zegt Robin Marchand, technisch directeur en mede-eigenaar van Paphos Group. 'Het belangrijkste is dat beide partijen door deze krachtenbundeling er van overtuigd zijn meer klanten op een betere manier te kunnen bedienen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-25T11:16:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.