HeadFirst Source Group lijft branchegenoot Myler in

Personeelsbroker HeadFirst Source Group neemt branchegenoot Myler over van onder meer investeerder H2 Equity Partners. Myler realiseerde in 2017 een omzet van 192 miljoen euro en bemiddelt zo'n tweeduizend professionals, met name op it-gebied. De transactie moet nog wel worden goedgekeurd door de toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM). Naar verwachting gebeurt dat in oktober 2018.

Myler wordt als maatschappij toegevoegd aan de HeadFirst Source Group NV, naast de onderdelen HeadFirst, Source, Proud Company en Designated Professionals. Met het samengaan, verstevigt de HeadFirst Source Group zijn positie op het gebied van arbeidsbemiddeling en inhuur van externe medewerkers, matchmaking, contracting en payrolling.

Eind 2016 nam de Source Group HeadFirst definitief over en ontstond de naam HeadFirst Source Group als overkoepelende holding. In het eerste gezamenlijk boekjaar kwam de omzet uit op 499 miljoen euro met een brutowinst van 6,9 miljoen euro. De pro forma omzet in 2018 inclusief Myler komt boven de zevehonderd miljoen euro uit, luidt de prognose.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-04T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.