Neomax verhuist hoofdkantoor naar Amersfoort

It-detacheerder Neomax verhuist zijn hoofdkantoor naar Amersfoort. Het kiest voor deze centraal gelegen stad vanwege de goede beschikbaarheid. Daarnaast wil het met de nieuwe vestiging inspelen op de toenemende vraag naar it’ers in deze regio. De detacheerder ontvangt op 1 augustus de sleutels en trekt op 1 oktober in het nieuwe kantoor.

Het huidige hoofdkantoor van Neomax is gevestigd in Almere. Daarnaast beschikt het sinds april dit jaar over een tweede vestiging in Rotterdam. De detacheerder verplaatst in oktober zijn hoofdkantoor naar Amersfoort. Hiermee wil het inspelen op de groeiende vraag naar it’ers, zoals support- en beheerfuncties, in de regio Midden-Utrecht. Daarnaast verwacht het bedrijf met deze centralere locatie vraag en aanbod sneller met elkaar in contact brengen.

‘In 2017 realiseerde Neomax een omzetgroei van 30 procent en verdubbelde het bedrijf in het aantal fulltime medewerkers (fte’s). Neomax telt momenteel honderd medewerkers. We verwachten dat de groei het komende jaar alleen maar verder zal toenemen. Zo willen we in de komende jaren verviervoudigen’, vertelt Patricia Smink-Sandel, coo van Neomax.

‘Een centraal gelegen pand speelt een belangrijke rol om onze groeiambities waar we maken’, vervolgt zij. ‘We willen goed bereikbaar zijn voor nieuwe it-talenten en het zo laagdrempelig mogelijk maken voor hen om naar ons toe te komen. Samen met deze it’ers kunnen we inspelen op de grote vraag naar it-professionals in deze regio en opdrachtgevers nog beter faciliteren.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-31T11:26:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.