Aegon verlengt applicatiecontract HCL met vijf jaar

De cXstudio van Aegon en HCL in Voorburg

Verzekeringsconcern Aegon heeft een nieuw vijfjarig contract met de Indiase it-offshorespeler HCL Technologies gesloten. Het betreft een overeenkomst voor applicatie(beheer)diensten. HCL moet onder meer de applicatielevenscyclus beter beheren en verder automatiseren.

HCL is al sinds 2004 een strategische it-partner voor Aegon Nederland. Het bedrijf heeft sindsdien diverse applicatiediensten geleverd. Ook richtten beide bedrijven in 2015 in Voorburg een zogeheten cXstudio in voor het stimuleren van co-innovatie.  

Vanuit het hoofdkantoor in Den Haag met wereldwijd ruim 28.000 medewerkers levert Aegon financiële diensten aan bijna 29 miljoen klanten. HCL bedient zo'n honderd klanten in de verzekeringsbranche met diensten als business consultancy, schadebeheer, claimbeheer, integratie en applicatiebeheer. Bij de Indiase it-reus werken circa 127.000 mensen in 43 landen; de omzet ligt op een slordige 8,2 miljard dollar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-11T09:28:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.