Woonmeij besteedt it-beheer uit aan NEH

Woonmeij heeft het beheer van zijn it-infrastructuur uitbesteed aan het Leusdense NEH. Het betreft een meerjarig contract. NEH moet er bij de uitvoering van zijn taken ook mede voor zorgen dat Woonmeij blijft voldoen aan de privacyrichtlijn AVG.

Woonmeij is een woningcorporatie met ruim 5100 woningen in de gemeentes Meierijstad (regio’s Schijndel en Sint-Oedenrode) en Sint-Michielsgestel. De corporatie, in 2018 ontstaan vanuit een fusie tussen bouwvereniging Huis & Erf en Wovesto, startte afgelopen zomer van 2018 een selectieproces voor een partner die de it-omgeving kan beheren. Volgens directeur-bestuurder Mark Wonders van Woonmeij waren de kosten en kwaliteit van de ict niet in verhouding en moesten te veel ict-vragen door medewerkers zelf worden opgelost.

Uiteindelijk viel de keuze op NEH. De hostingspecialist uit Leusden heeft veel ervaring in de corporatiemarkt; recent nog verlengde Woonpartners Midden-Holland haar outsourcingscontract voor het it-infrastructuurbeheer met vijf jaar. Afgelopen oktober werd NEH bedrijf overgenomen door it-investeerder Strikwerda Investments en ondergebracht bij de groep Total Specific Hosting.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-31T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.