SPTN besteedt pensioenuitvoering uit aan Centric

Stichting Pensioenfonds Thales Nederland (SPTN) heeft haar pensioenuitvoering voor vijf jaar uitbesteed aan Centric. SPTN is een ondernemingspensioenfonds met 4700 deelnemers en een vermogen van 1,3 miljard euro.

Centric verricht momenteel al een aantal operationele zaken voor SPTN. Vragen en verzoeken van deelnemers via post, telefoon en mail komen al bij het ict-concern binnen. In het kader van het nieuwe contract wordt de it-omgeving in handen van Centric gelegd. De migratie is naar verwachting aan het einde van het eerste kwartaal afgerond.

SPTN is een ondernemingspensioenfonds die de pensioenregeling voor technisch dienstverlener Thales Nederland uitvoert. In Nederland werken in de vestigingen van Thales in Hengelo, Huizen, Eindhoven en Delft in totaal tweeduizend mensen. Thales Nederland is de Nederlandse vestiging van de Franse Thales Group.

Pensioenfondsen

Centric is sinds een paar jaar als business process outsourcing-expert actief op de pensioenmarkt. Het bedrijf heeft inmiddels diverse klanten binnengehaald, waaronder een aantal bedrijfstakpensioenfondsen die voorheen bij Syntrus Achmea Pensioenbeheer zaten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-23T07:40:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.