Mybrand vergroot hr-kennis met Nextmoves

Directieleden van Conclusion, Mybrand en Nextmoves zetten hun handtekening.

SAP-dienstverlener Mybrand neemt Nextmoves uit Gorinchem over. Deze hr-specialist biedt software op basis van SAP HCM en SAP Successfactors. Door de overname versterken Mybrand en zijn moederbedrijf Conclusion de expertise op het gebied van human capital management.

Nextmoves implementeert, ontwikkelt en ondersteunt hr-oplossingen. Het bedrijf bouwt eigen apps en add-ons voor het SAP Cloud Platform. Onder de klanten bevinden zich USG People en UMC Utrecht. Na de overname blijft de naam Nextmoves behouden.

Mybrand neemt alle activiteiten, klanten en de veertig medewerkers van Nextmoves over. Het management komt in handen van algemeen directeur Seger Theuns en financieel directeur Paul Poppelaars van Mybrand. Het huidige management van Nextmoves, waaronder algemeen directeur Bart Potter, blijft de komende jaren betrokken bij de organisatie.

Mybrand is sinds augustus 2018 onderdeel van de Utrechtse ict-dienstverlener Conclusion. Dit bedrijf biedt diensten op het gebied van digitale transformatie en uitbesteding van processen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-30T15:38:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.