SLTN gaat technische ict regelen voor Flamco

Flamco besteedt voor vijf jaar zijn technische ict inclusief personeel uit aan SLTN. Op deze manier verwacht de Nederlandse leverancier en producent van kwaliteitssystemen voor verwarming, ventilatie, drinkwater, airconditioning en koeling, de technologische ontwikkelingen op ict-gebied beter bij te benen.

De huidige veranderingen vragen meer en meer expertise op het gebied van de inrichting van schaalbare en betaalbare applicatieplatformen en clouddiensten. Door de inwerkingtreding van de AVG (GDPR) worden daarbij tevens hogere eisen aan databescherming en privacy gesteld, stelt Flamco.

Het bedrijf uit Bunschoten zocht naar een it-partner die kon zorgen voor een robuuste ict-omgeving en in staat is mee te gaan met de laatste ontwikkelingen. Flamco kwam bij SLTN uit Hilversum uit. De it-dienstverlener zet zijn private cloud-oplossing in om tegen lagere kosten de Flamco-applicaties en data beschikbaar te stellen.

Bunschoten

De Flamco Groep (opgericht in 1956) is onderdeel van Aalberts Industries en slijt zijn oplossingen aan de woningbouw, utiliteitsbouw en energiesector in zo'n zeventig landen. Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft Flamco wereldwijd nog twaalf verkoopkantoren en eigen productielocaties in Europa en China. In Nederland werken bijna driehonderd man.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-27T13:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.