Sergej Berendsen nieuwe directeur it-adviseur Metri

Paul Cornelisse krijgt portefeuille 'complexe projecten'

Sergej Berendsen

Metri, advieskantoor voor benchmarking, sourcing en governance uit Schiphol-Rijk, heeft per 1 april 2019 Sergej Berendsen aangesteld als directeur om de verdere groei van de organisatie vorm te geven. Berendsen volgt Paul Cornelisse op die de afgelopen 6 jaar leiding heeft gegeven aan Metri. Cornelisse gaat zich binnen de directie bezighouden met de ondersteuning van klanten in complexe projecten.

De nieuwe Metri-directeur heeft een achtergrond als chief information officer (cio), operationeel directeur en transitiemanager. In zijn laatste rol was hij bij de Kamer van Koophandel als programmamanager verantwoordelijk voor de realisatie van het UBO (Ultimate Beneficial Owner)-register.

Eerder tekende Berendsen voor een reorganisatie van de backoffice bij de verzekeringsactiviteiten van Meeus, onderdeel van Aon. Een kantoren gebaseerde aanpak maakte daarbij plaats voor een model waarbij klanten online hun verzekeringen afhandelen. Verder gaf Berendsen als directeur bij Devote leiding aan de architectuur-activiteiten van dit it-advieskantoor.

Bij Metri wil Berendsen klantproposities ontwikkelen door nieuwe bekwaamheden rond leiderschap, portfolio en architectuur aan te boren. Het advieskantoor claimt organisaties fact-based inzicht te kunnen bieden bij het evalueren en maken van de juiste strategische en financiële it-keuzes.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-02T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.