Ormer ICT opent vierde vestiging in Eindhoven

Ormer ICT heeft een vierde kantoor geopend en wel in Eindhoven. Met deze nieuwe vestiging wil de ict-dienstverlener zijn opdrachtgevers vanuit een centraal punt in de regio Zuidoost-Nederland kunnen bedienen en ondersteunen door middel van het detacheren van ict-personeel. Anneloes Vereijken is benoemd tot manager van de vestiging.

Ormer ICT is gespecialiseerd in detachering, outsourcing en advisering. De Schiedamse ict-dienstverlener bestaat ruim vijfentwintig jaar, maar is de laatste tijd bezig om ook buiten Schiedam vestigingen te openen voor een grotere regionale focus en een bredere dienstverlening. De vestiging in Eindhoven is, na de recente openingen in Hoofddorp en Zwolle, alweer de derde nieuwe vestiging van Ormer ICT binnen 1,5 jaar tijd.  

Bij het bedrijf werken 240 mensen. Ormer ICT werkt voor klanten als Feyenoord, DSW Zorgverzekeraar, Catharina Ziekenhuis, Dienst Uitvoering Onderwijs van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Europe Container Terminals.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-05T08:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.