Ormer ICT opent vierde vestiging in Eindhoven

Ormer ICT heeft een vierde kantoor geopend en wel in Eindhoven. Met deze nieuwe vestiging wil de ict-dienstverlener zijn opdrachtgevers vanuit een centraal punt in de regio Zuidoost-Nederland kunnen bedienen en ondersteunen door middel van het detacheren van ict-personeel. Anneloes Vereijken is benoemd tot manager van de vestiging.

Ormer ICT is gespecialiseerd in detachering, outsourcing en advisering. De Schiedamse ict-dienstverlener bestaat ruim vijfentwintig jaar, maar is de laatste tijd bezig om ook buiten Schiedam vestigingen te openen voor een grotere regionale focus en een bredere dienstverlening. De vestiging in Eindhoven is, na de recente openingen in Hoofddorp en Zwolle, alweer de derde nieuwe vestiging van Ormer ICT binnen 1,5 jaar tijd.  

Bij het bedrijf werken 240 mensen. Ormer ICT werkt voor klanten als Feyenoord, DSW Zorgverzekeraar, Catharina Ziekenhuis, Dienst Uitvoering Onderwijs van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Europe Container Terminals.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-05T08:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.