Ricoh en Centric bieden samen printing en hosting

Intentieverklaring voor strategich partnership

Deal handen schudden overname

Centric en Ricoh tekenen een intentieverklaring voor het samen leveren van totaaloplossingen op het gebied van documentbeheer en it-dienstverlening. Ricoh kondigde een aantal jaar geleden aan in Nederland een managed service-aanbieder te willen overnemen. Dat is er nooit van gekomen, vandaar nu de keuze voor een strategische partner.

De samenwerking vloeit voort uit de overeenkomst die Ricoh al had lopen met ingenieursbureau Antea Groep voor de levering van multifunctionele printers. Dit contract is uitgebreid met twee andere zusterbedrijven: bouwbedrijf Strukton en automatiseerder Centric. De inrichting van de nieuwe printomgeving door Ricoh bij deze twee bedrijven vormt de showcase voor toekomstige gezamenlijke opdrachten, waarbij de printdiensten van Ricoh geïntegreerd worden met de hostingdiensten van Centric.

'In een markt waarin de digitalisering van de werkplek in snel tempo vorm krijgt en outsourcing van data, infrastructuur en it-diensten steeds meer gemeengoed wordt, is het waardevol om samen op te kunnen trekken met een ervaren en bewezen it-partner als Centric', aldus Rob Baggerman, commercieel directeur bij Ricoh.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Vacatures Outsourcing

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-13T18:11:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.