Verzekeraar ASR tekent 20-jarig contract met DXC

De contractondertekening met op de eerste rij Coks Stoffer (links; algemeen directeur DXC Nederland) en Jos Baeten (rechts, bestuursvoorzitter ASR)

Het Amerikaanse ict-concern DXC Technology heeft een contract voor maar liefst twintig jaar getekend met ASR, een van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Doel ervan is de continuïteit verzekeren in de ontwikkeling en het onderhoud van de kernapplicaties voor de collectieve inkomens- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Het contract omvat de volgende DXC-applicaties op het vlak van verzekeringen: Radience (polis-administratie) en Productxpress (calculatie-engine). DXC levert een reeks diensten voor het onderhoud van deze applicaties, waaronder bedrijfsprocesanalyse, architectuur en ontwikkeling. Deze diensten worden geleverd vanuit Nederland, Canada en India.

DXC - een fusiebedrijf van CSC en HPE Services - heeft als ict-dienstverlener een sterke positie op de Nederlandse verzekeringsmarkt, onder meer verkregen door de jarenlange activiteiten van CSC in deze sector met zijn Life400-gebaseerde back-officesysteem.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-10T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.