Valid vernieuwt en beheert ict-infrastructuur CSU

Schoonmaakbedrijf CSU heeft besloten zijn ict-infrastructuur te vernieuwen en uit te besteden aan Valid. De Eindhovense ict-dienstverlener richt een nieuwe cloud-werkplekomgeving in op basis van Microsoft Azure en Office 365. Het contract tussen beide partijen heeft een looptijd van vijf jaar.

De vernieuwing van de ict-infrastructuur betreft een nieuw werkplekconcept voor duizend werkplekken en het migreren van het applicatielandschap. Alle on-premise ict-systemen van CSU en zusteronderneming Tzorg worden ondergebracht in de publieke cloud van Microsoft. Valid neemt tevens het beheer van de nieuwe omgeving voor zijn rekening. De overdracht is begin juni gestart en wordt naar verwachting eind 2019 afgerond.

CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven en Den Haag. CSU biedt werk aan ruim 16.000 mensen en behoort tot de grootse schoonmaakbedrijven in Nederland. Dochteronderneming Tzorg biedt in ruim driehonderd gemeenten huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding binnen de WMO.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-23T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.