Pinkroccade beheert GGZ-epd Parnassia in de cloud

De Parnassia Groep laat zijn elektronisch patiëntendossier (epd) MijnQuarant in de cloud beheren door Pinkroccade Hosting Services. De GGZ-instelling deed dit nog grotendeels zelf. MijnQuarant is een epd-oplossing van Pinkroccade Healthcare. Vorige maand is de migratie afgerond.

De dienstverlening bestaat uit de hosting van de gehele backend van het epd, de uitvoer van het technisch applicatiebeheer en het monitoren van het epd-landschap. Er gaan geen ict-medewerkers over van Parnassia naar Pinkroccade.

Andere onderdelen van Parnassia Groep, zoals GGZ Antes, maakten al langer naar tevredenheid gebruik van de Pink Private Cloud. Aangezien de processen en behandelingen van de verschillende onderdelen meer op elkaar worden afgestemd, is het hierbij noodzakelijk dat er sprake is van één gezamenlijk ict-beleid. Enerzijds moet er sprake zijn van een gelijke epd-inrichting, anderzijds moet ook de backend op dezelfde wijze worden beheerd. Dit laatste is nu gerealiseerd, aldus Parnassia.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-26T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.