Pinkroccade beheert GGZ-epd Parnassia in de cloud

De Parnassia Groep laat zijn elektronisch patiëntendossier (epd) MijnQuarant in de cloud beheren door Pinkroccade Hosting Services. De GGZ-instelling deed dit nog grotendeels zelf. MijnQuarant is een epd-oplossing van Pinkroccade Healthcare. Vorige maand is de migratie afgerond.

De dienstverlening bestaat uit de hosting van de gehele backend van het epd, de uitvoer van het technisch applicatiebeheer en het monitoren van het epd-landschap. Er gaan geen ict-medewerkers over van Parnassia naar Pinkroccade.

Andere onderdelen van Parnassia Groep, zoals GGZ Antes, maakten al langer naar tevredenheid gebruik van de Pink Private Cloud. Aangezien de processen en behandelingen van de verschillende onderdelen meer op elkaar worden afgestemd, is het hierbij noodzakelijk dat er sprake is van één gezamenlijk ict-beleid. Enerzijds moet er sprake zijn van een gelijke epd-inrichting, anderzijds moet ook de backend op dezelfde wijze worden beheerd. Dit laatste is nu gerealiseerd, aldus Parnassia.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-26T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.