Centric neemt pensioenuitvoerder AGH over

sparen

Centric Pension and Insurance Solutions (PaIS) wil pensioenuitvoerder Administratie Groep Holland (AGH) overnemen. De directie van de ict-dienstverlener is daarover in gesprek met het bestuur en de directie van AGH.

Volgens Centric lopen de gesprekken voorspoedig en moeten ze leiden tot een overname in het eerste kwartaal van 2020. Zowel Centric als AGH zien een overname als een belangrijke stap voor de toekomst.

AGH heeft vier bedrijfstakpensioenfondsen als klant. Deze fondsen bedienen in totaal bijna 230.000 deelnemers. Peter Krul, directievoorzitter van AGH: ‘Met Centric krijgen we de kans onze continuïteit te waarborgen en onze dienstverlening naar de pensioenfondsen toe te versterken.’

In het kader van de groeistrategie via overnames, nam Centric in 2018 ook de pensioenuitvoering van vijf bedrijfstakpensioenfondsen over van Syntrus Achmea Pensioenbeheer. Door autonome groei telt het bedrijf al bijna 225.000 deelnemers.

 

55-plus

AGH is een samenwerkingsverband van fondsen en verzorgt daarvoor de uitvoering van pensioen, vut, 55-plus en WGA-hiaatregelingen. Het bedrijf telt volgens het jaarverslag van 2017 61 medewerkers.

De divisie Centric Pension and Insurance Solutions richt zich op pensioenfondsen en verzekeraars en moet hen in staat stellen zich volledig te richten op het maximaliseren van de pensioenen van deelnemers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-09T10:35:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.