Sein besteedt ict uit aan RAM Infotechnology

Slapen

Sein, expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde, heeft zijn ict uitbesteed aan RAM Infotechnology (IT) uit Utrecht. Sein (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland) wil zijn huidige ict-dienstverlening verbeteren. Maar het expertisecentrum had moeite om genoeg gekwalificeerd ict-personeel te vinden door de krapte op de arbeidsmarkt. Daarom is de instelling op zoek gegaan naar een partner die de volledige ict-dienstverlening voor zijn rekening kan nemen.

Uit het selectietraject kwam RAM-IT als beste keus naar voren. Voor de ongeveer 1400 medewerkers van Sein, verspreid over drie locaties (Heemstede, Cruquius en Zwolle) en dertien poliklinieken, wil RAM-IT een efficiënt, effectief en flexibel systeem voor het ict-beheer bieden. Dit betekent voor de medewerkers van Sein dat zij altijd (24x7) en overal veilig kunnen werken op elk gewenst apparaat.

Niels van Peer, commercieel directeur RAM-IT, noemt Sein een bijzonder klant omdat het de elementen van genezing ('cure') en zorg ('care') combineert. 'Sein beoordeelt medische beelden en fungeert ook als derdelijns centrum voor ziekenhuizen. Hier zijn veel data mee gemoeid waarvoor een betrouwbare infrastructuur nodig is en het verlangt een ict-omgeving waarin beide werelden kunnen samenkomen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-22T18:23:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.