Stepco zet accountant Accon AVM in de multicloud

Accon AVM (Adviseurs Voor Management) heeft het it-contract met Stepco uit Ittervoort na een samenwerking van meerdere jaren opnieuw voor een langdurige periode verlengd. Stepco beheert daarbij de totale it-infrastructuur voor het accountantskantoor, waar ruim duizend man werken vanuit zo'n veertig vestigingen in het land. Centraal in het nieuwe contract staat de overgang naar een multicloud-omgeving.

Stepco levert it-diensten als rekenkracht, dataopslag, servicedesk-ondersteuning en het proces van in- en uitdiensttreding van medewerkers (onboarding). Ook helpt Stepco samen met het Duitse zusterbedrijf Twinsec Accon aan een afdoende it-beveiliging.

De komende jaren gaat Stepco voor Accon AVM een multicloud-omgeving inrichten. Daarbij is een goed opgezet governance-model vereist om te voldoen aan de compliance-regels die gelden voor een financieel-juridische dienstverlening.

Accon AVM adviseert ondernemers op financieel en juridisch gebied. De wortels gaan terug tot 1917, toen een deel van het bedrijf werd opgericht als een agrarische coöperatie. Inmiddels is het uitgegroeid tot een landelijke opererend advies- en accountancyorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf. Al is Accon AVM nog steeds een coöperatieve organisatie. Het hoofdkantoor staat in Arnhem.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-23T11:17:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.