Cicero Zorggroep besteedt ict uit aan Detron

medische afspraak

Cicero Zorggroep laat zijn werkplekken en bijbehorende software-as-a-service (saas)-infrastructuur de komende drie jaar verzorgen door Detron. Het betreft werkplekken voor 2.400 gebruikers. De ict-dienstverlener beheerde reeds de telefonievoorziening voor de Zuid-Limburgse zorginstelling voor ouderen.

Cicero Zorggroep, met hoofdzetel in Brunssum, levert eenvoudige ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg, alsook complexe vormen van verpleging en behandeling. De zorginstelling wilde een modernisering van zijn werkplekomgeving.

Volgens directeur Tom Tank is het een opdracht waarmee zijn bedrijf zich sterk kan profileren in de zorg. 'Detrons digitale werkplek is qua aanpak en functionaliteiten sterk vernieuwend en biedt branchespecifieke mogelijkheden.'

Daarnaast betekent het opnieuw extra werk in de Limburgse regio voor de ict-dienstverlener. Detron opereert landelijk, waarbij Limburg en Zuidoost-Brabant worden bediend vanuit het kantoor in Heerlen. Deze vestiging is in een kleine tien jaar tijd flink gegroeid; het personeelsbestand groeide van twee naar vijftig mensen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-27T11:59:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.