Wolters Kluwer versterkt Amerikaanse accountingtak

Data- en softwarehuis Wolters Kluwer heeft de hand gelegd op XCM Solutions Dat is een Amerikaanse leverancier van cloudgebaseerde werkstroomsoftware voor belasting- en accountingfirma's. De overname versterkt CCH Axcess, de softwaresuite voor financieel dienstverleners in Noord-Amerika.

De Noord-Amerikaanse tak van de divisie Wolters Kluwer Tax & Accounting werkt sinds 2006 samen met XCM Solutions. Het bedrijf is opgericht in 2002 en biedt belasting- en accountingfirma's software waarmee zij hun workflowprocessen efficiënter kunnen inrichten. Door de overname kunnen klanten scherper worden ondersteund, is de gedachte achter de overname.

XCM behaalde in 2019 een omzet van zo'n 19 miljoen euro. Zo'n 75 procent komt van de verkoop van cloudsoftware; het merendeel daarvan op abonnementenbasis. Daarnaast biedt het bedrijf outsourcingdiensten en ict-ondersteuning, gericht op belastingen en accounting. Er werken ongeveer 440 man in de kantoren in de Verenigde Staten en India. Het hoofdkwartier staat in Quincy, Massachusetts.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-17T20:05:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.