T-Systems haalt grote orders op bij Shell en Heineken

T-Systems heeft nieuwe contracten met Shell en Heineken gesloten. Bij het olieconcern gaat het om een uitbreiding van het bestaande contract en bij de bierbrouwer om een verlenging. In Duitsland breidt Deutsche Post DHL Group de lopende overeenkomst met T-Systems uit. Volgens de Duitse automatiseerder gaat het om contracten met een totale waarde van ruim twee miljard euro.

T-Systems levert al sinds 2008 datacenter- en infrastructuurdiensten aan Shell. Nu wordt de overeenkomst uitgebreid waarbij de automatiseerder de opdracht heeft meegekregen de operationele it-activiteiten te verduurzamen. Tegelijkertijd is moederbedrijf Deutsche Telekom klant geworden van Shell voor het afnemen van duurzame energieproducten en diensten.

Ook Heineken is een trouwe klant en neemt al jaren applicatie- en infrastructuurdiensten af. De bierbrouwer heeft het aflopende contract met vijf jaar verlengd. T-Systems moet in deze periode Heineken meehelpen in de overgang naar de publieke cloud en ondersteunen in het bedenken van industriële internet of things (iot)-toepassingen.

Deutsche Post DHL Group ten slotte heeft zijn langjarige overeenkomst uitgebreid. T-Systems gaat aan de logistieke dienstverlener meer diensten leveren voor de ondersteuning van zowel de it-omgeving als spraak- en datanetwerken.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-25T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.