Wiba IT in handen van detacheerder Maandag

Detacheerder Maandag neemt it-intermediair Wiba IT uit Rotterdam over. Met deze overname krijgt Maandag toegang tot zo’n zevenduizend it-talenten. Daarnaast richt de detacheerder zich op verdere groei binnen het commerciële domein.

Wiba IT, opgericht in 2007, is een landelijk opererende intermediair van hooggeschoolde it’ers. De organisatie beschikt over een netwerk van zevenduizend it-specialisten. Zij zijn werkzaam in diverse sectoren, waaronder energie, financieel, verzekering, logistiek, zorg, industrie.  

Maandag detacheert vierduizend professionals binnen de zorg, het onderwijs en de overheid. Het beschikt over 46 vestigingen in vijftien steden. Daarnaast is Maandag internationaal actief onder de naam Whoohoo. In België is de detacheerder actief in engineering- en life science-markten en in Polen worden it’ers ingezet in het publieke en commerciële domein.

‘Maandag wil het publieke domein beter bedienen met een breder aanbod van it-profielen zoals ontwikkelaars en dataspecialisten. Dit is waar Wiba IT al jarenlang ervaring mee heeft. Bovendien bedient Wiba IT ook de commerciële markt, wat voor Maandag Nederland een mooie kans is om te verbreden.’  Aldus Freddy Verweij, algemeen directeur van Maandag Holding.

Wiba IT wordt volledig geïntegreerd in de Maandag-organisatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-22T11:12:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.