Conclusion verzorgt it warmtebedrijf Ennatuurlijk

Dit artikel delen:
deal handen schudden overeenkomst contract

Het duurzame-warmtebedrijf Ennatuurlijk uit Eindhoven besteedt zijn generieke it uit aan Conclusion. Het gaat om het leveren en beheren van managed Azure-clouddiensten, Microsoft 365-werkplekken, netwerkdiensten en de gehele servicedesk plus on-site support.

Het partnerschap met het onderdeel Conclusion Future IT is een uitbreiding op een eerder afgesloten samenwerking met het onderdeel Conclusion Mission Critical voor operationele technologie. Het nieuwe contract omvat de overgang naar een veilige en functionele moderne werkplek op basis van Microsoft 365. Adoptie van nieuwe features is integraal onderdeel van de dienstverlening vanuit Conclusion Future IT aan Ennatuurlijk.

Door de cloudtechnologie van Microsoft te combineren met klantenondersteuning (customer care), hebben beide organisaties continu inzicht in de beleving van de eindgebruiker. Er worden real time dashboards ingezet waarbij een beoordeling met een acht de ondergrens is.

Ennatuurlijk voorziet 85.000 huishoudens van warmte en helpt bij het verduurzamen van Nederland. Het werkt dagelijks samen met gemeentes, woningcorporaties, bedrijven, bewoners en bouwers om zijn bestaande warmtenetten te verduurzamen. Ook legt de organisatie nieuwe netten aan voor het lokaal verkoelen en verwarmen van huizen, bedrijven en scholen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Outsourcing

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-25T14:42:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.