TSH vergroot Microsoft-aanbod voor corporaties

Microsoft cloud

Bedrijvengroep Total Specific Hosting (TSH) neemt een meerderheidsbelang in The Sourcing Company. Deze Woerdense clouddienstverlener is onder meer actief bij woningcorporaties. TSH breidt ermee zijn positie in de corporatiemarkt uit.

The Sourcing Company, opgericht in 2007, biedt dienstverlening rond Microsoft 365 en Microsoft Azure. Naast woningcorporaties bedient het bedrijf klanten in de advocatuur en in de zorgmarkt. Het is de bedoeling dat TSC onder de paraplu van Total Specific Hosting ook in andere sectoren actief wordt en zo op lange termijn groeit. De investeerder stelt hiertoe kennis, kapitaal en klanten beschikbaar.

TSH heeft al sinds 2018 een andere clouddienstverlener die actief is in de markt van woningcorporaties: NEH. Het is te verwachten dat NEH en The Sourcing Company gaan samenwerken.

Achtste investering

De investering in TSC is de achtste van TSH in korte tijd. TSH, onderdeel van investeringsmaatschappij Strikwerda Investments, biedt managed sourcing-diensten voor web- en cloudhosting in de zakelijke markt. De afgelopen vijf jaar nam het bedrijf achtereenvolgens Vancis, NEH, Datacenternext, Actacom, Missing Piece, ICT Concept en, afgelopen augustus, Officegrip over.

Strikwerda Investments heeft ook een onderdeel dat zich richt op aanbieders van webhosting- en domeinregistratiediensten (Total Webhosting Solutions, TWS) en een belang in de softwaregroep Total Specific Solutions (TSS).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-26T15:53:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.