NVM kiest Solimas als nieuwe it-partner

De Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM) heeft Solimas als nieuwe it-beheerder geselecteerd. Het contract heeft een looptijd van drie jaar.

NVM heeft een relatief klein ict-team en besteedt veel beheeractiviteiten uit. Dat deed het aan Unica, waarvan Solimas nu de taken overneemt. Het betreft de werkplekomgeving en eindgebruikersondersteuning alsook het lifecycle-management van apparatuur.

De branchevereniging beschikt overigens op it-vlak over een aantal deelnemingen die actief zijn in de it-sector. Zo levert Realworks klantrelatiebeheersoftware aan makelaars en biedt Flux de vastgoedsector webgebaseerde oplossingen. Ook is er nog Brainbay, een aanbieder van datagedreven inzichten en diensten voor de vastgoedmarkt. Samenwerking met deze NVM-partijen maakt geen deel uit van het contract, laat Solimas weten

Solimas richt zich met zijn it-dienstverlening op mkb-organisaties met een klein it-team. Het Amsterdamse bedrijf zegt hiervoor met ruim honderd medewerkers voldoende slagkracht in huis te hebben. Ook streeft het bedrijf via acquisities naar landelijke dekking. De meeste recente overnames waren begin dit jaar: de branchegenoten Raak ICT uit Den Bosch en Lammers IT uit Rosmalen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-14T11:33:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.