Bas de Reus nieuwe directeur Levi9

Bas de Reus

Bas de Reus begint op 15 maart als de nieuwe directeur van de Amsterdamse it-dienstverlener Levi9. Hij volgt de vertrokken Pien Oosterman op. De Reus heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in de ict-sector; hij was lange tijd directeur van Fujitsu Nederland.

Bas de Reus werkte ruim elf jaar bij Fujitsu Nederland, waarvan de laatste acht jaar als algemeen directeur. Halverwege vorig jaar werd hij directeur van cloud-aanbieder Tilaa maar dat blijkt nu dus een kortstondig avontuur. De Reus begon zijn carrière bij CMG, tegenwoordig CGI, waar hij veertien jaar in verschillende technische en commerciële rollen heeft gewerkt.

Levi9 is opgericht door Menno de Jong en Bernhard van Oranje. De Reus is als nieuwe algemeen directeur de opvolger van Pien Oosterman, die na vijf jaar bij Levi9 heeft besloten haar carrière elders voort te zetten. Reus' taak is om het bedrijf zichtbaarder te maken in de markt en de omzetgroei van de afgelopen jaren te verhogen.

Oosterman was weer de opvolger van Paul Schuyt die negen jaar directeur is geweest van dit nearshorebedrijf. Levi9 heeft servicecentra in Oost-Europa (in Servië, Oekraïne en Roemenië).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-09T11:29:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.