Quint stapt als Eraneos nieuw tijdperk binnen

De zusterbedrijven Quint, AWK en Gingko worden ondergebracht in de nieuw opgezette Eraneos Group. Voorlopig opereren de adviesbureaus onder eigen naam maar op termijn wordt dat Eraneos. In totaal werken er bijna duizend man bij de management- en it-adviesgroep, gespecialiseerd in strategie, technologie en implementatie.

De Zwitserse AWK Group kocht vorig jaar Quint Wellington Redwood en het Duitse Gingko Management Consulting om een grotere internationale rol te kunnen spelen als bureau voor advies over management en it. Onder de overkoepelende nieuwe naam Eraneos (een samentrekking van de woorden era en neo en verwijzend naar een nieuw tijdperk) is het fusiebedrijf (omzet zo'n 99 miljoen euro) actief in Europa, de Verenigde Staten en Azië.

Het Amstelveense Quint is in 1992 opgericht en heeft een sterke positie bij de overheid als adviseur/begeleider bij uitbestedingstrajecten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-03T12:17:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.