HCL moderniseert it-systemen bij DSM

Partners handen

DSM heeft het Indiase HCL Technologies in de arm genomen om zijn belangrijkste it-bedrijfssystemen te moderniseren. Daarbij geldt een cloud-first-benadering. Het chemieconcern neemt met de keuze van één internationale it-partner afscheid van zijn multi-vendor-strategie.

Het betreft een meerjarencontract om de it-dienstverlening voor ongeveer 18.000 eindgebruikers op tweehonderd locaties in ruim vijftig landen te verbeteren. HCL zet zijn 'Fenix 2.0 digital execution framework' in met diverse best practices en tools voor automatisering en analytics. 

DSM wil de overstap maken van een multi-vendor-landschap naar een meer cloud-native-omgeving, ondersteund door één integratiepartner.

Voor HCL is het een nieuwe belangrijke deal in Europa. Hier profiteert de onderneming van het tekort aan it'ers. Veel (grote) bedrijven hebben daarvan momenteel last. Van de omzet van het Indiase it-concern is inmiddels zo'n 22,5 procent afkomstig van Europese opdrachtgevers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-21T17:15:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.