Insight neemt softwareontwikkelaar Amdaris over

Overname netwerk

De Amerikaanse ict-dienstverlener Insight Enterprises neemt Amdaris over, een Engels softwarebedrijf met servicecentra in Oost-Europa. Met de overname verbreedt Insight zijn diensten met softwareontwikkeling, applicatiebeheer en bepaalde managed services.

Amdaris is tien jaar een Microsoft-Gold Certified Partner en ondersteunt organisaties bij hun digitale transformatie, veelal aan de hand van maatwerksoftwaretoepassingen. Deze activiteiten vormen een aanvulling op de activiteiten die Insight ontplooit op het gebied van applicatieontwikkeling, data en artificiële intelligentie. Bij Amdaris werken ruim achthonderd mensen, verspreid over vestigingen in Engeland, Moldavië, Roemenië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Expertise

Insight-ceo Joyce Mullen benadrukt de groei en verbeterde technologische capaciteiten door de overname. Die komen ten goede aan organisaties in de regio EMEA. Op hun beurt krijgen huidige klanten van Amdaris toegang tot expertise op thema's als cloud computing, ai en cybersecurity en tot Insights wereldwijde netwerk van technologiepartners.

Vorig jaar juni nam Insight de van oorsprong Indiase Azure-specialist Hanu Software Solutions over.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Outsourcing

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-08-18T10:09:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.