TSH slaat Constant IT aan de haak

Total Specific Hosting (TSH), de bedrijvengroep geruggesteund door Strikwerda Investments, heeft Constant IT overgenomen. Dit is een Amsterdamse managed service provider (msp) met een focus op de Microsoft Azure-cloudomgeving. Bij Constant IT werken zo'n veertig mensen.

Onder de hoede van TSH wil Constant IT verder groeien, onder meer via acquisities. In eerste instantie richt het bedrijf zich op groei in de regio Amsterdam, waar het het mkb bedient.  

De overname van Constant IT is de tweede deal in een maand tijd voor TSH. Westers, een ict-specialist die zich met een geïntegreerd aanbod van it- en telecomdiensten focust op klanten in de gezondheidszorg en mkb. Dit bedrijf uit Eemnes wordt opgenomen in de telecom- en it-tak Total ICT Solutions (Ticts) dat begin 2022 in het leven is geroepen na de acquisitie van Score Utica. Ticts is onderdeel van TSH.

Het managed hosting portfoliobedrijf van Strikwerda Investments nam afgelopen juni ook nog Crystal  ICT, over, een outsourcingsspecialist voor de zorgsector. Dit Rijswijkse bedrijf gaat nauw samenwerken met Korton, een TSH-onderdeel dat eveneens ict-diensten levert aan de zorgsector.

Andere onderdelen van TSH zijn Vancis, NEH, Datacenternext, Actacom, Missing Piece, ICT Concept, Officegrip, Setservices, Xinno, Sbit, Provide, Eshgro en The Sourcing Company. Naast TSH heeft investeerder Strikwerda Total Webhosting Solutions (TWS), dat sinds afgelopen maart Your.Online heet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Outsourcing

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-09-22T11:05:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.