Grote wisseling van de wacht bij DTO voor inhuur

Dit artikel delen:

DTO (Defensie Telematica Organisatie) heeft met elf marktpartijen raamovereenkomsten gesloten voor het inhuren van personeel op ict-gebied. Vergeleken met de vorige ronde zijn er zeven nieuwe it-leveranciers aangetrokken.

De raamovereenkomsten die DTO met elf marktpartijen heeft gesloten betreffen vijf percelen: ontwikkeling, netwerken, datacentra en -services, integrale werkplek en advisering & projectmanagement. Per perceel sloot DTO vijf raamovereenkomsten voor in totaal 73 gespecificeerde ict-functies. Naar schatting zijn de te leveren diensten in totaal goed voor 25 miljoen euro. Na een Europese aanbesteding is het een elftal geselecteerd met Be Value, CSC, Fujitsu Services, LinkIT, T2 Automatisering en Tempo-Team als nieuwe it-inhuurders, en GetronicsPinkRoccade, LogicaCMG, Sapphire, Sylis en Yacht als partijen waarvan het contract is verlengd. De looptijd van de contracten is twee jaar (met een optie tot 2 keer 1 jaar verlengen).

Op 31 oktober 2006 eindigden de oude raamcontracten. Die waren gesloten met veertien leveranciers. Vergeleken met de nieuwe mantelovereenkomsten zijn negen bedrijven afgevallen, te weten Atos Origin, Capgemini, Centric, DPA Flex, IBM, Ordina, Qubit PPMG, VAI en VX Company. Na de publicatie van de nieuwe aanbesteding in het publicatieblad van de Europese Gemeenschap meldden zich bij DTO 48 partijen als gegadigde. Per perceel werden 20 partijen uitgenodigd tot het doen van een inschrijving. Hieruit zijn uiteindelijk de elf leveranciers naar voren gekomen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-12-20T14:27:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.