Meesters gaat niet naar Procura

Dit artikel delen:

Cees Meesters ziet af van een directiefunctie bij Procura vanwege 'een fundamenteel verschil van inzicht omtrent de strategische ontwikkeling'.

Meesters laat dit weten nadat Computable eind vorige maand meldde dat hij, ofschoon een contract met het bedrijf al was getekend, een aantrekkelijker aanbod van het ministerie van Binnenlandse Zaken had aanvaard. Hij is daar plaatsvervangend directeur van de Beheerorganisatie GBA geworden.
Het bedrijfsorgaan van ProcuraProvisie schreef over de afgeketste benoeming: "Binnenlandse Zaken die de 'voortgang' van het GBA-project verstoord zag, bood Cees Meesters in februari jongstleden een baan aan als plaatsvervangend directeur van de beheerorganisatie van het GBA." Het blad vervolgt: "Mét aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Deze feiten en de mogelijkheid om vlak bij zijn woonplaats te kunnen blijven werken, deden Cees Meesters besluiten die baan aan te nemen en Procura te verzoeken hem van zijn - contractueel aangegane - verplichtingen te ontslaan. Het spreekt vervolgens voor zich dat Procura zijn carrière niet in de weg wil staan."
Deze verklaring van zijn 'vertrek' noemt de GBA-adjunct echter 'een verkeerde weergave van de feiten'. "Van een aantrekkelijker aanbod van Biza is geen sprake." Volgens hem heeft 'uitsluitend' de beoogde strategische ontwikkeling van Procura bij zijn besluit een rol gespeeld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-05-14T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.