KPN beheert 3000 Rotterdamse schoolcomputers

Dit artikel delen:

KPN gaat samen met Station to Station, een in onderwijs gespecialiseerde ict-dienstverlener, de ICT-infrastructuur beheren van ruim 3.000 schoolcomputers van de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs (RVKO).

KPN neemt, samen met de gespecialiseerde dienstverlener Station to Station,  het beheer over van 3.000 schoolcomputers van de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs (RVKO). De samenwerking heeft een looptijd van vier jaar.

KPN en Station to Station werken sinds vorig jaar samen om voor scholen ict op maat te ontwikkelen. Met deze overeenkomst bieden KPN en Station to Station voor het eerst gezamenlijk het concept C3LO (Content, Communicatie, Computerbeheer en LeerOmgeving) aan.

C3LO

C3LO biedt de RVKO onder andere een digitale leeromgeving, met een divers aanbod aan interactieve lespakketten. De educatieve content is aan de individuele capaciteiten en voortgang van leerlingen aan te passen.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Mooi zo'n deal. dat is een werkplek per ex-medewerker. Misschien dat ze daarmee de kosten van andere onderdelen op peil kunnen houden

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-07T11:30:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.