Bouw & ICT: Repab haalt De Groene Waarden binnen

Dit artikel delen:

Woningbouwautomatiseerder Repab heeft een contract gesloten met Woningstichting De Groene Waarden. Na de Leidse SLS Wonen is deze corporatie de tweede klant die het Zweedse bedrijf binnenhaalt.

De Groene Waarden verhuurt ruim 900 woningen in de Gelderse kernen Gorssel, Eefde, Harfsen, Epse en Almen. De corporatie heeft na een selectietraject van bijna een jaar gekozen voor Summarum van Repab. Dit softwarepakket vervangt vanaf 1 mei de huidige bedrijfssoftware van Nccw. Eind november zal het complete pakket in de lucht zijn. Een andere meedinger naar de opdracht was Itris.

Vernieuwend

De activiteiten van De Groene Waarden zijn gericht op het ontwikkelen, verhuren, beheren en verkopen van onroerend goed.Volgens Heerke Beukema, controller bij De Groene Waarden, is Summarum een vernieuwend pakket. "Voor de woningzoekenden komt er bijvoorbeeld een rechtstreekse koppeling met onze bestanden, zodat ze zelf gegevens kunnen opvragen en wijzigen. Daarnaast biedt het pakket meer mogelijkheden op het gebied van managementinformatie. We merken dat hieraan steeds meer behoefte is door alle wijzigingen die de laatste tijd zijn doorgevoerd."

Tweede klant

Voor het Repab is de Groene Waarden de tweede klant in de Nederlandse corporatiewereld. De Zweedse automatiseerder maakte in 2005 de stap naar Nederland, omdat het zijn markt wilde uitbreiden. In 2006 werd de eerste klant - SLS Wonen uit Leiden binnengehaald - binnengehaald. De implementatie van Summarum werd in 2007 afgerond.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-27T22:39:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.