'Amerikaanse ICT-bedrijven verkiezen Obama'

Dit artikel delen:

De grote ondernemingen uit de Amerikaanse ict-sector, zoals Google en Microsoft, blijken een voorkeur te hebben voor de democraat Barack Obama. Het is voornamelijk Obama's verkiezingscampagne die hun donaties ontvangt.

Google, Microsoft en Cisco tonen met hun donaties een duidelijke voorkeur voor de Democraten. Dat onderzocht de nieuwe High Tech Analysis, een uitgave van AME Research.

Businessmagazine High Tech Analysis onderzocht de voorkeuren van ICT concerns en venture capitalists voor de Democratische en Republikeinse presidentskandidaten in de Verenigde Staten. En vond een verrassende voorliefde voor de innovatieve kracht van Barack Obama die ook een sterke sociale agenda heeft.

John Chambers, ceo van Cisco, vertelde tijdens de Cisco Partner Summit 2008 in Honolulu dat hij niet alleen democraten sponsort.  Hij ondersteunt ook de republikeinse presidentskandidaat John McCain.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik ben ook voor altijd democraat.....weg met de Republicain.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-11T09:39:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.