Capgemini richt ICT-centrum voor Alfa-college in

Capgemini zet een shared service center'op voor het Alfa-college op in Groningen. Daar komen de 25 mensen te werken die de automatiseerder overneemt, aangevuld met een aantal Cap-medewerkers.

Het shared service center dat Capgemini inricht voor het Alfa-college moet half september gereed zijn. Zo'n 25 medewerkers van het college, die overstappen naar de automatiseerder, bemensen dit gemeenschappelijke dienstencentrum, aangevuld met Capgemini-werknemers. Het centrum komt in Groningen te staan, zodat de ex-Alfa-collega's niet hoeven te verhuizen.

Op termijn wil Capgemini deze diensten ook aanbieden aan andere onderwijsinstellingen. Het bedrijf gaat uit van een verdubbeling van het personeelsbestand, maar de snelheid waarmee dit zal groeien, hangt af van de werving van nieuwe medewerkers in de regio Groningen en het aantal nieuwe contracten.

Het Gronings Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum (ROC) voor Noord- en Oost-Nederland. Bij het instituut werken ruim 1100 mensen. In 2007 namen zo'n tienduizend inschrijvers deel aan de beroepsopleidingen. Het college heeft met Capgemini een vierjarige uitbestedingsovereenkomst gesloten

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-24T15:19:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.