Hillenaar gaat ICT-beleid Rijk bepalen

Dit artikel delen:

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninksrijksrelaties heeft een directeur Informatiseringsbeleid benoemd. Maarten Hillenaar gaat deze functie vervullen. Hij gaat onder andere bepalen hoe ict bij de Rijksoverheid wordt ingezet.

Maarten Hillenaar is benoemd tot directeur Informatiseringsbeleid Rijk bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninksrijksrelaties. Hillenaar gaat richting geven aan de wijze waarop ict bij de Rijksoverheid wordt ingezet. De directeur begint met zijn nieuwe baan op 1 januari 2009.

De directie Informatiseringsbeleid Rijk maakt deel uit van het directoraat-generaal Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk. Dit directoraat is opgezet naar aanleiding van de kabinetsnota Vernieuwing Rijksdienst. De directie Informatiseringsbeleid moet ervoor zorgen dat informatie en ict op een goede manier kunnen worden ingezet in de primaire en ondersteunde processen van de Rijksdienst.

Hillenaar

Hillenaar werkt sinds 2004 bij Het Expertise Centrum, een adviesbureau voor ict en bestuur in de publieke sector. Daarvoor was hij werkzaam als (algemeen) directeur bij verschillende onderdelen van PinkRoccade. Hiervoor was hij werkzaam bij de vereniging van Nederlandse Gemeenten. Hillenaar was ook lid van de adviesgroep die BZK adviseerde over ict-vraagstukken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-10-31T12:08:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.