Informatiemanager Rijk geeft leiding aan 27 man

Dit artikel delen:

De nieuwe directeur Informatiebeleid van het Rijk, Maarten Hillenaar, krijgt de leiding over 27 man. Die fulltimers maken deel uit van de directie Informatiebeleid Rijk. Het doel van de directie is om ict zo in te zetten dat de overheid haar werk goed kan doen.

De nieuwe directie Informatiebeleid Rijk gaat uit 27 fulltimers bestaan. Maarten Hillenaar wordt de directeur van deze nieuwe directie. De directie Informatiebeleid Rijk maakt deel uit van het directoraat-generaal Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk dat voortvloeit uit de kabinetsnota Vernieuwing Rijksdienst. Dit directoraat moet ervoor zorgen dat de Rijksoverheid haar werk goed kan doen.

De directie Informatiebeleid Rijk zorgt ervoor dat informatie en ict op het een goede manier worden ingezet in de primaire en ondersteunende processen van het Rijk. Zo is de directie verantwoordelijk voor een goede aansluiting van de ict op de verschillende onderdelen van het Rijk. Ook moet het ervoor zorgen dat ict bij het Rijk op een zo veilig, efficiënte en duurzame manier wordt ingezet.

Aannemen

De directie bestaat nu uit twintig werknemers die door de waarnemend directeur zijn aangetrokken. De overige zeven leden worden door Hillenaar aangenomen. De directeur zoekt mensen met een bestuurskundige en informatiekundige achtergrond, waarbij het accent per aandachtsgebied kan wisselen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-04T09:48:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.