Marjolein ten Kroode is ICT Personality 2008

Dit artikel delen:

Marjolein ten Kroode is door branchevereniging ICT~Office uitgeroepen tot ICT Personality 2008. Ten Kroode is bestuurslid bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Zij krijgt de prijs voor de manier waarop ict is ingezet bij de vernieuwing van het uitkeringstraject van de SVB.

Marjolein ten Kroode, bestuurslid van de Sociale Verzekeringsbank, is gekozen tot ICT Personality 2008. Ten Kroode kreeg de prijs uitgereikt tijdens het Nationaal ICT~Gala op 2 december 2008. Zij krijgt de prijs, omdat ze ict met succes inzet bij de grootschalige vernieuwing van het uitkeringstraject binnen de Sociale Verzekeringsbank (SVB).

Vernieuwing door ict

De jury noemt Ten Kroode een ‘ beheerste veranderaar'. Zij laat zien dat ict een middel is om tot oplossingen te komen. Het project dat zorgde voor de vernieuwing bij de Sociale Verzekeringsbank laat zien dat er ook overheidsprojecten zijn die goed verlopen, aldus de jury.

De ICT Personality Award maakt deel uit van de Nationale ICT~Awards, die jaarlijks worden uitgereikt door branchevereniging ICT~Office. Eerdere winnaars van de ICT Personality Award zijn Harold Goddijn (2007), Jan Kees de Jager (2006), Paul 't Hoen (2005), Siep Eilander (2004), Clifford Sobel (2003), Joop van Lunteren (2002), Cees Neggers en Boudewijn Nederkoorn (2001) en Ton Risseeuw (2000).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-03T10:33:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.